بازدید کننده گرامی در صورتی که پکیج شما خراب شده باشد و نیاز به تعمیر پکیج ایران رادیاتور توجه داشته باشید این 
 که داشته باشید این مطلب را مشاهده کنید.
تعمیر پکیج ایران رادیاتور میتواند کار شمای مصرف کننده باشد یا اینکه شاید مجبور به کمک گرفتن از یک تعمیرکار پکیج ایران رادیاتور باشید.
دقت نمایید بعضی از ایرادهای پکیج ایران رادیاتور ابدا توسط مصرف کننده رفع نخواهد شد و میتواند خطرساز باشد. پس در تعمیر پکیج ایران رادیاتور نکات ایمنی را رعایت کنید.
با توجه به افزایش هزینه های زندگی و خرید قطعات و اجرت تعویض قطعات پکیج بر آن آمدیم تا آموزش تعمیر پکیح ایران رادیاتور را برای شما آماده کنیم.

 

شاید از این طریق بتوانید پکیج ایران رادیاتور خود را تعمیر کنید. ممکن است نتوانید به تعمیر پکیج ایران رادیاتور خود بپردازید. در اینصورت حتما از متخصصین تعمیر کمک بگیرید.



برای تعمیر پکیج ایران رادیاتور ابتدا باید ببینید که پکیج ایران رادیاتور شما چه مدلی دارد ؟


پکیج های ایران رادیاتور دو مدل دارند.

 


آنالوگ و دیجیتال


پکیج های دیجیتال ایران رادیاتور پکیج هایی هستند که نمایشگر یا LCD دارند.
پکیج های آنالوگ ایران رادیاتور پکیج هایی هستند که نمایشگر ندارند. بهترین راه برای تشخیص آنها هم همین داشتن یا نداشتن LCD می باشد.


آموزش تعمیر پکیج ایران رادیاتور مدل آنالوگ


در صورتی که پکیج ایران رادیاتور شما صفحه نمایشگر نداشته باشد و خراب شده باشد خطاهایی که دستگاه نشان میدهد بصورت اعداد است.
اگر دقت کنید متوجه خواهید شد که دمای پکیج توسط چراغ های سبز کوچکی نشان داده میشود. پکیج در صورتی که خطا داده باشد برخی چراغ های آن بصورت همزان روشن میشود. مثلا چراغ ۴۰ و ۷۰ همزمان روشن میشود و این نشان دهنده بروز خطای ۴۰ ۷۰ در پکیج ایران رادیاتور می باشد. خب راه حل مشخص است باید دنبال راهکار خرای ۴۰ ۷۰ پکیج ایران رادیاتور بگردید.
برای مشاهده لیست خطای این پکیج ها میتوانید در همین سایت جستجو کنید . برای نمونه یکی از همین آموزش ها را اینجا آورده ایم که میتوانید آن را مشاهده نمایید


.
آموزش تعمیر پکیج ایران رادیاتور مدل دیجیتال

 


در صورتی که پکیج شما دارای صفحه نمایشگر است در صورتی که دارای مشکلی باشد عموما خطایی بر روی صفحه نمایشگر نشان داده میشود. این خطا بصورت یک عدد می باشد.
برای حل مشکل این پکیج باید ببینید که عدد نشان داده شده از چه خطایی گزارش میدهد. کافی ست در همین سایت جستجویی بفرمایید. برای نمونه صفحه ای از خطاهای پکیج ایران رادیاتور مدل L برایتان آورده ایم. کلیک کنید .

 

پکیج ایران رادیاتور
 
 
سرویس پکیج ایران رادیاتور

 


احتمالا اواخر تابستان و اوایل پاییز، بهترین زمان برای سرویس پکیج است. الان هوا نسبتا گرم است و شاید بتوان گفت حداقل یکی دو روز بدون آب گرم می‌توانید سر کنید. علاوه بر آن چون کمتر کسی به این زودی به فکر تعمیرات می‌افتد، سرویسکار پکیج وقت بیشتری دارد و کار شما را با توجه و حوصله‌ی بیشتری انجام می‌دهد. اما بگذارید همین اول بگوییم که دلیلی ندارد که حتما پکیج خراب شود تا آن را تعمیر کنید. گاهی یک سرویس ساده با هزینه‌ای به مراتب کمتر می‌تواند هم شما را از زیر بار هزینه‌ی تعمیرات نجات دهد و هم اینکه در وسط زمستان، دست شما را با آب یخ حمام و رادیاتورهای خاموش در پوست گردو نگذارد.
با رسوب‌زدایی و سرویس پکیج به طور سالیانه می‌توانید طول عمر وسیله گرمایشی خانه خود را افزایش دهید و هزینه‌های تعمیر پکیج را به حداقل برسانید.

 


موارد مهم پیش از نصب پکیج

 


پیش از نصب پکیج، بایستی موارد زیر را آزمایش نمایید. با آزمایش و کنترل این موارد است که می‌توانید اطمینان حاصل نمایید که شرایط لازم برای اینکه پکیج به خوبی عمل کند فراهم است.

گردش هوای کافی
این یک شرط اولیه است. در صورتی که هوای کافی برای گردش وجود نداشته باشد نمی‌توانید پکیج نصب کنید. معمولا برای وجود این شرط درون ساختمان از دودکش استفاده می‌کنند یا آنکه پکیج را در فضای بیرونی مانند بالکن و تراس نصب می‌کنند.

سختی ‌سنجی آب
اگر آب منطقه شما بسیار سخت است و املاح فراوانی دارد، باید در فواصل زمانی کمتری نسبت به حالت عادی رسوب‌زدایی را انجام دهید.
صحت عملکرد دودکش
این مورد در هنگام نصب پکیج درون ساختمان هم لازم است و هم از نظر ایمنی اهمیت فراوانی دارد. پیش از راه‌اندازی پکیج از صحت کار دودکش اطمینان حاصل نمایید.
 استحکام محل نصب
این مورد جهت ایمن ماندن خود دستگاه پکیج مهم است. اگر محل نصب از استحکام کافی برخوردار نباشد، ممکن است پکیج‌تان دچار آسیب فیزیکی شود.
از جمله موارد دیگری که پیش از نصب پکیج بهتر است بررسی گردد تا کمتر به سرویس  یا تعمیر پکیج نیاز پیدا کنید، می‌توان به این موارد اشاره نمود: تشخیص محل اتصال لوله‌ها، فشار کافی آب شهر، تمیزی داخل لوله‌ها، نصب کف‌شوی، خشک بودن محل نصب و بررسی حداقل قطر لوله‌ی گاز.


مواردی که حین نصب پکیج باید در نظر داشت
 

هنگام نصب پکیج باید عواملی را در نظر داشت که در اینجا به طور خلاصه مطرح می‌شوند. اهمیت این موارد نیز از این نظر است که دستگاهتان عملکرد مناسبی داشته باشد و نیاز به سرویس پکیج و در ادامه تعمیر به حداقل برسد.
۱. به دلیل وجود خاک و گرد و غبار در داخل لوله‌کشی حتما باید قبل از نصب پکیج درون لوله‌ها شستشو داده شود.
۲. اطمینان حاصل شود لوله‌کشی گاز از ایمنی و استانداردهای لازم برخوردار باشد.
۳. ارتفاع مناسبی برای دودکش رعایت شود.
۴. شیر قطع و وصل جریان آب در ابتدای لوله رفت رادیاتور، لوله برگشت آن و لوله آب سرد ورودی پکیج برای سهولت سرویس نصب شده باشد.
۵. هواگیری رادیاتور انجام گیرد.
۶. لوله‌کشی آب گرم با واحدهای دیگر مشترک نباشد.
۷. اطمینان حاصل شود لوله‌کشی‌های رادیاتور و پکیج نشتی نداشته باشد

 


سرویس پکیج چه زمانی باید انجام شود؟

 

 


به طور کلی بهتر است که هر چند ماه یک بار خودتان پکیج را مورد بازبینی چشمی قرار دهید تا در صورت بروز مشکل در قطعات دستگاه، سریعا متوجه شوید و آن را رفع کنید. اگر مدت زمان زیادی می‌گذرد که از دستگاه استفاده می‌کنید، به شما پیشنهاد می‌دهیم که با کمک یک متخصص، پکیج را به صورت کامل سرویس و به ویژه رسوب‌زدایی کنید.
اما اگر به تازگی پکیج را خریداری کرده‌اید یا پس از سرویس کامل، دوره‌های زمانی خاصی را مشخص کنید تا به طور مرتب تعمیر پکیج را انجام دهید. به عنوان مثال می‌توانید اول هر نیم سال را برای این کار اختصاص دهید. هم‌چنین در صورت وجود املاح در آب و رسوب در قطعات و لوله‌های رادیاتور، علائمی در پیکج ظاهر می‌شود که در صورت مشاهده آن، باید اقدام به رسوب‌زدایی کنید.


سرویس پکیج چه کمکی به شما خواهد کرد؟


سرویس کردن پکیج به نوعی پیشگیری قبل از درمان است!ممکن است ماه ها و شاید سال هاست که پکیج شما برایتان بی نقص کار می کند.احتمالا بر این باورید که هیچ مشکلی برای آن پیش نیامده است.اما در بعضی از موارد باید بگوییم که اشتباه می کنید!ممکن است در خلال کارکرد پکیجتان کم کم مشکلی پیش آید که از آن خبر ندارید و همین مشکل ادامه دار می شود و طی یک ماه به کلی عملکرد سیستم شما را به هم خواهد ریخت.در این گونه از موارد است که اگر اقدام به سرویس پکیج خود می کردید دیگر شاهده این زیان های گزاف نخواهید بود.
باید بدانید که چگونه فرآیند تعمیر یا سرویس را به دست یک شرکت حرفه ای بسپارید؟
سیستم گرمایشی ای مانند پکیج،چنانچه دچار مشکل شود می تواند فعالیت های یک محل مسی و یا تجاری یا اداری را مختل سازد،به خصوص در فصول سرما و پاییز اهمیت این سیستم ها بسیار بالا خواهد رفت.پیشنهاد ما به شما آنست که حتما با یک شرکت حرفه ای در تماس باشید.شرکت بیتا سرویس طی سال ها فعالیت در حوزه های مختلف خدمات مربوط به وسایل خانگی و به واسطه شمار زیادی از مشتریان راضی همواره در حوزه خدمات سعی دارد بهترین خدمات را همراه معقول ترین  قیمت ها ارائه نماید.نصب پکیج ، تعمیر پکیج ، تعمیر و سرویس موتور خانه ، نصب و تعمیر مشعل شوفاژ ، نصب و تعمیر رادیاتور ، نصب اسپلیت ، تعمیر اسپلیت  ، نصب داکت اسپلیت ، تعمیر داکت اسپلیت ، نصب پمپ آب ، تعمیر پمپ آب ، نصب فن کویل ، تعمیر فن کویل ، نصاب رادیاتور ، تعمیرکار موتورخانه ، نصاب پکیج و از جمله خدماتی است که شرکت بیتا سرویس در کرج و تهران به مشتریان عزیز ارائه می دهد.


گاهی اوقات خودتان هم می توانید هوای پکیجتان را داشته باشید


سرویس پکیج کار ساده‌ای نیست و نیاز است تا تجربه و تخصص لازم را داشته باشید. اما یک‌سری از موارد برای محافظت از پکیج وجود دارند که می‌توانید آنها را خودتان سالی یک‌بار انجام دهید تا کار به خرابی و سرویس پکیج نرسد.
برای اینکه کار پکیج به خرابی نکشد و مجبور به سرویس پکیج نشوید، تنها لازم است هرچندوقت یک‌بار نگاهی به وضعیت پکیج و به خصوص وضعیت چراغ‌های نشان‌گر آن بیندازید. اگر چراغ قرمز را دیدید، احتمالا عاملی جلوی عملکرد صحیح پیکج را می‌گیرد. علت یک‌سری از ایرادات را می‌توانید در دفترچه‌ی راهنمای پکیج پیدا کنید.


لیستی که در این دفترچه قرار دارد، در بسیاری از موارد به شما کمک می‌کند تا تصمیم بگیرید خودتان از عهده‌ی سرویس پکیج برمی‌آیید یا باید آن را به دست استادکار بسپارید. علاوه بر آن هروقت که احساس کردید پکیج درست کار نمی‌کند، نگاهی به لوله‌های ورودی و خروجی بیندازید. در بسیاری از موارد قطع و وصل آب یا گاز ورودی یا مسدود شدن لوله‌های خروجی، پکیج را از بازده اصلی خود دور می‌کند.
مثلا قرمز شدن چراغ اخطار پکیج خیلی مواقع به قطعی‌های کوتاه مدت آب یا گاز ورودی به پکیج مربوط است و پس از بررسی کامل این موارد، احتمال خرابی برد مطرح می‌شود.


یکی دیگر از مواردی که می‌تواند برای هر پکیجی پیش بیاید، رسوب زدگی است. وجود رسوب در مسیر آب پکیج باعث کندی جریان عبوری آب می‌شود. البته این مشکل در پکیج‌های جدیدتر تا حدودی برطرف شده است.


همیشه پیشگیری بهتر از درمان است؛ برای همین هم بهتر است تا با نصب فیلتر در مسیر ورودی آب یا استفاده از محلول‌های محافظت کننده، جلوی رسوب گرفتن را بگیرید. اما اگر کار از کار گذشت و احساس کردید فشار آب کم شده، بازهم جای نگرانی وجود ندارد و مشکل به سادگی حل می‌شود.


برای رسوب گیری باید از ترکیبات اسیدی استفاده کنید؛ به همین دلیل پیشنهاد ما این است که یا رسوب زدایی را به سرویسکار پکیج بسپارید و یا خیلی مراقب خودتان باشید. برای این‌کار باید آب محفظه  پکیج را خالی کنید و محفظه را با مایع دیسکلر» شستشو دهید.

 

 تعمیر پکیج ایران رادیاتور
رسوب‌زدایی چه زمانی باید انجام شود؟

 


 

شاید تا به حال تجربه کرده باشید زمانی که مشغول دوش گرفتن هستید، آب گرم حمام به یک باره سرد می‌شود. بعد هم پس از گذشت مدت زمانی دوباره گرم می‌شود و این اتفاق چندین بار رخ می‌دهد. این سرد و گرم شدن آب، از نشانه‌های ایجاد رسوب در مخازن حرارتی و لوله‌های پکیج است.
رسوب موجود در لوله‌ها باعث تنگ شدن مسیر آب می‌شود و در نتیجه آب با فشار و سرعت کمتری در لوله‌ها جریان پیدا می‌کند. به همین دلیل، تا زمانی که آب به محل مصرف برسد، سرد می‌شود. رسوب موجود در مخازن حرارتی نیز باعث ضخیم شدن دیواره‌های منبع می‌شود و باید انرژی و گرمای بیشتری مصرف شود تا آب گرم شود.
همین امر هم می‌تواند منجر به سوراخ شدن مخزن آب شود. پس قبل از این که با این مشکلات مواجه شوید، بهتر است خودتان پیشگیری آغاز کنید و رسوب‌زدایی را انجام دهید.


 
چگونه پکیج را رسوب‌زدایی کنیم؟

 


بهتر است یک تعمیرکار متخصص را استخدام کنید تا رسوب‌زدایی و تعمیر پکیج شما را کامل و بی‌عیب و نقص انجام دهد. اما در صورتی که بخواهید خودتان این کار را انجام دهید، در اینجا نکات لازم در این زمینه را بیان خواهیم کرد.

 


مراحل رسوب‌زدایی پکیج

 


۱- دو شاخه برق پکیج را از پریز بکشید و کاور پکیج را باز کنید.
۲- شیر ورودی آب سرد پکیج را ببندید، سپس شیر پرکن پکیج را در جهت عقربه‌های ساعت باز کنید. (شیر پرکن وسیله‌ای است که از آن برای کنترل دبی جریان آب سرد ورودی به پکیج استفاده می‌شود.) حالا شیر آب گرمی که در پایین‌ترین نقطه قرار دارد، (که معمولا شیر آب گرم شیلنگ دستشویی است) را باز کنید تا آب سیستم خالی شود و عقربه فشار پکیج روی عدد صفر قرار گیرد. به این ترتیب آب پکیج را تخلیه می‌کنید.
۳- با استفاده از دو عدد پیچ آلن شماره چهار، مبدل پکیج را که به بلوک‌ها متصل است باز کنید و سپس آن را درآورید.
۴- مبدل پکیج را رسوب‌زدایی کنید. برای این کار از ماده‌ای به نام دیسکلر استفاده می‌کنند. دیسکلر یا رسوب‌زدا محلول شیمیایی است که برای پاک‌سازی دستگاه‌های گرمایشی و سرمایشی به کار می‌رود. می‌توانید مطمئن باشید که این ماده به پکیج شما هیچ آسیبی نمی‌رساند چرا که با توجه به ساختار آن تهیه شده است. اما باید حواستان باشد که هنگام کار با این ماده احتیاط لازم را رعایت کنید و از ماسک و دستکش و لباس کار استفاده کنید. هم‌چنین بهتر است چشمان‌تان را با عینک مخصوص بپوشانید. سپس دیسکلر را درون سوراخ موجود در مبدل بریزید تا عمل اسیدشویی انجام شود. یک ربع صبر کنید و سپس با فشار آب آن را بشویید.
در صورتی که رسوب‌ها به صورت کامل از بین نرفت، باید کار را با حرارت دادن و ضربه زدن ادامه دهید. به این ترتیب که ابتدا مبدل را روی شعله گاز می‌گیرید و خوب حرارت می‌دهید، سپس با چکش روی آن ضربه می‌زنید یا زیر فشار آب می‌گیرید تا باقی رسوبات نیز کنده شود.
۵- حالا نوبت نصب مبدل است. اما پیش از آن دقت کنید که اگر اورینگ‌ها تغییر شکل داده بودند، آن‌ها را عوض کنید. اورینگ اتصال حلقه‌ای شکل است که برای نصب مبدل استفاده می‌شود.
۶- مبدل را سر جای خود به گونه‌ای قرار دهید که شیارهای آن سمت چپ قرار گیرد و آن را نصب کنید.
۷- فشار پکیج را روی عدد یک و نیم تنظیم و سپس آن را روشن کنید.

 


رسوب‌زدایی پکیج با پمپ

 


روش دیگری نیز برای رسوب‌زدایی و تعمیر پکیج وجود دارد که لازم نیست حتما مبدل گرمایی را درآورده و از دستگاه جدا کرد. در این روش از یک پمپ اسیدشویی استفاده می‌شود که آن را درون ظرف اسید قرار می‌دهند و خروجی آن را به یک طرف مبدل وصل می‌کنند. طرف دیگر مبدل را نیز با شلنگی به ظرف متصل می‌کنند. حالا با پمپاژ اسید داخل مبدل، رسوب‌زدایی انجام می‌شود و با استفاده از شلنگ رسوبات خارج می‌شود. در آخر نیز با پمپاژ آب به داخل مبدل، آن را شستشو می‌دهند تا اسیدی درون دستگاه باقی نماند.

 


چگونه از تشکیل رسوب در پکیج جلوگیری کنیم؟

 


همان‌طور که پیش از این گفتیم، سختی آب و وجود املاح معدنی در آن باعث ایجاد رسوب در لوله‌ها و مخزن می‌شود. با استفاده از یک دستگاه تصفیه می‌توانیم تا حد زیادی از بروز این رسوبات جلوگیری کنیم. هنگام راه‌اندازی پکیج، فیلترهای تصفیه را بر سر راه آب سرد ورودی نصب می‌کنیم تا املاح موجود درآب، وارد دستگاه نشود.
همچنین می‌توانید از محلول‌های محافظ در برابر رسوبات استفاده کنید. به این ترتیب تا حد زیادی تشکیل لایه‌های رسوب را به تعویق می‌اندازید.
 
 
ایراد دیگری که برای پکیج‌های درون خانه می‌تواند خیلی اذیت‌کننده باشد، صدای مداوم پکیج است. اگر صدایی به طور مداوم از پکیج شما شنیده می‌شود، احتمالا مشکل از هوای موجود در لوله‌ها است. برای اینکه امتحان کنید نیاز به سرویس پکیج دارید یا خیر، باید ابتدا از تمام خروجی‌های پکیج خصوصا رادیاتورها، هواگیری را مجددا انجام دهید.
 
به چند مورد از مواردی که خودتان می‌توانید برطرف کنید اشاره کردیم؛ اما ومی ندارد که خودتان بتوانید همه‌ی کارها را انجام دهید. در مسئله‌ای مثل رنگ آمیزی دیوار اگر نتوانید خوب نقاشی کنید، اتفاق خاصی نمی‌افتد. نهایت کار این است که نقاش با یک رنگ آستر هرچه خراب کرده‌اید را از بین می‌برد و بعد کار خودش را انجام می‌دهد. اما در مورد پکیج قضیه این‌طور نیست. گاهی اوقات شل یا سفت بودن یک پیچ هم روی عملکرد دستگاه شما تاثیر خواهد گذاشت و اشتباه در انجام آن می‌تواند کل پکیج را از کار بیندازد. در بعضی موارد هم پیش می‌آید که کار شما از سرویس پکیج گذشته باشد و نیاز به خرید پکیج نو داشته باشید. علاوه بر اینها، ایمنی کار را هم باید در نظر بگیرید. همه این موارد را که کنار هم بگذارید، خیلی منطقی می‌توان نتیجه گرفت که سرویس پکیج حتی اگر هزینه‌بردار باشد، باز هم کار شما نیست. نهایت کاری که در بسیاری از مواقع از دست شما برمی‌آید این است که بتوانید عیب پکیج را زود پیدا کنید و جلوی ضرر بیشتر را بگیرید؛ بعد آن را به دست تعمیرکار بسپارید.

 


انواع سرویس پکیج

 


در اینجا به طور خلاصه انواع سرویس پکیج را توضیح می‌دهیم و در ادامه به طور مفصل‌تر به رسوب‌زدایی که یکی از مهم‌ترین انواع سرویس پکیج است خواهیم پرداخت.


۱. رسوب‌زدایی
دستگاه هرچند وقت یک بار به رسوب‌زدایی احتیاج دارد. بهتر است با استفاده از رسوب‌گیرهای پلی فسفات و با وجود تهویه مناسب عمل رسوب‌زدایی انجام گیرد. در ادامه به طور کامل‌تر به این مورد خواهیم پرداخت.
۲. کنترل فشار آب
اگر فشار آب وارد شده به دستگاه زیاد و یا کم باشد به مرور زمان ممکن است به دستگاه آسیب وارد شود. بنابراین، کنترل شیرهای آب مهم است.
۳. کنترل عملکرد دو مدار گرمایشی و بهداشتی
با بررسی و دقت از روند مناسب این دو مدار مطمئن شوید.
۴. آزادسازی محور پمپ سیرکولاسیون
اگر این محور دچار گرفتگی باشد، پمپاژ کردن و گردش آب با مشکل روبه‌رو خواهد شد. بنابراین بررسی و سرویس سیرکولاسیون به گردش آب گرم و سرد کمک می‌کند.
۵. تنظیم شیر گاز
بررسی این شیر و تنظیم مجدد پیچ و مهره‌ها کاری نسبتا تخصصی است که اگر خوب انجام نگیرد فشار گاز دچار اشکال می شود. بهتر است این عمل با کمک فردی متخصص صورت گیرد. همچنین اگر یک صافی مناسب بر روی شیر گاز قرار بگیرد، عمر شیر بیشتر خواهد شود.
۶. تنظیم حرارت
با استفاده از کلیدهای حد تنظیم و شیر ترموستاتیک که بر روی رادیاتور شوفاژ قرار دارد و با توجه به نیاز محیط میزان حرارت را به دلخواه تنظیم کرده تا محیط به دمای مناسب رسیده و بیش از اندازه گرم یا سرد نشود.
۷. کنترل عملکرد دودکش یا فن
در پکیج‌های دارای فن، عملکرد فن را حتما می‌بایست چک کنیم اما اگر پکیج دیواری بدون فن باشد مسیرهای دودکش را بررسی می‌کنیم تا گرفتگی نداشته باشد. این عمل را می‌توان بسیار ساده با پرتاب یک جسم کوچک به داخل دودکش امتحان کرد. درصورت باز بودن مسیر این جسم به راحتی از دودکش عبور می‌کند. نباید دودکش‌ها پیچ و خم زیادی داشته باشند و هر دودکش باید فقط مخصوص به یک دستگاه باشد. از سلامت دودکش، درز نداشتن اتصالات و باز بودن دریچه های اکسیژن مطمئن شوید زیرا استفاده از دودکش نامناسب خطر گازگرفتگی و مرگ خاموش را به همراه دارد. بنابراین این مورد را جدی بگیرید.
۸. هواگیری
این مرحله که یکی از بخش‌های اعظم انجام سرویس است دارای مزایای فراوانی است. از جمله این مزیت‌ها می‌توان به این موارد اشاره نمود: بهبود راندمان گرمایشی سیستم و بلوک‌های رادیاتور، کاهش خطر نشتی آب، کاهش سر و صدا و آسیب‌های متحمل به دستگاه و استفاده بهینه از گاز و درنتیجه کاهش هزینه‌های گاز. هواگیری را بهتر است بعد از داغ شدن رادیاتورها را انجام دهیم. در هنگام هواگیری باید احتیاط کرد که آب گرم شوفاژ به فردی که مشغول سرویس است آسیب نرساند.


 


مشخصات

آخرین جستجو ها